×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 42

Team Dierenkliniek Sneek

Team dierenkliniek Sneek en St Nicolaasga

Met Reinder en Mirella de Boer vertrekken er twee vertrouwde gezichten uit de praktijk. Wat zal blijven is het vertrouwde team van assistentes Jinke, Jildou, Regina, Jacobien en dierenarts Karin Dijkstra. Zij zullen worden versterkt door twee nieuwe ervaren dierenartsen, Ingrid van Schaik en Anne van der Jeucht.

Samen zullen wij er naar streven de zorg en sfeer te bieden die u van dierenkliniek Sneek gewend bent.

Hieronder zullen de dierenartsen zich nog even voorstellen:

Karin Dijkstra:

De meesten van u zijn inmiddels al wel eens met een huisdier bij mij langs geweest, ik werk ondertussen al 6 jaar met veel plezier bij dierenkliniek Sneek. Ik ben opgegroeid in Friesland en woon nu samen met mijn vriend, onze hond Tjebbe en 2 konijntjes in Hilaard.

 Ik zal dagelijks te vinden zijn in Sneek of St Nicolaasga. Ik kijk er naar uit om met mijn nieuwe collega's Ingrid & Anne, en het vertrouwde assistente team (Jinke, Jildou, Regina & Jacobien) de praktijk van Reinder &Mirella voort te zetten.


Anne van der Jeucht:

Al heel jong werd ik ontzettend aangetrokken tot alle dieren. Voor zover het in ons huis paste heb ik van elk gezelschapsdier wel een exemplaar gehouden.

De studie diergeneeskunde heb ik in Gent afgerond. Na de studie ben ik aan de slag gegaan in Noord Frankrijk , België en later ook in Nederland. Ik werk enkel met gezelschapsdieren: honden, katten, konijnen en vooral nu ook cavia’s. Ik heb me verdiept in de cavia geneeskunde en mag mezelf “cavia kundig “ noemen.

We wonen al een hele poos in Friesland , een prachtig stukje Nederland. Ik ga nooit meer terug naar België en ben in Friesland helemaal op mijn plek.

Ingrid van Schaik:

Ik ben Ingrid van Schaik en sinds 1995 dierenarts, dus een oude rot .  In een vak wat mij nooit verveelt. Dat is niet verbazingwekkend als je je realiseert dat je als dierenarts niet alleen  huis(dieren)arts bent, maar ook tandarts, chirurg, radioloog, verloskundige en dierpsycholoog! Honden en katten, maar ook konijnen, cavia’s , vogels en andere bijzondere dieren zijn bij mij welkom.

Ik ben al jaren actief als waarneemster in diverse praktijken, waaronder Dierenkliniek Sneek.  Daar zal ik nu dagelijks te vinden zijn. Met een ontzettend  gezellig, enthousiast en professioneel team mogen we het levenswerk van Reinder en Mirella de Boer voortzetten.

Mijn leven bestaat niet alleen uit werk. Thuis in Nijemirdum mag ik zorgen voor twee kinderen, een konijn, een cavia , twee hoogbejaarde kippen en twee katten.  Tussen werk en zorg door mag ik graag de (aanzienlijke) tuin bijhouden, een rondje hardlopen en mountainbiken door de Gaasterlandse bossen.

 

Nieuws en acties

Lange Veemarkstraat 11
8601 ET Sneek
0515 - 412 112
info@dierenklinieksneek.nl

Openingstijden:
Maandag        08.00-20.00 uur
Dinsdag          08.00-18.00 uur
Woensdag      08.00-20.00 uur
Donderdag     08.00-18.00 uur
Vrijdag            08.00-18.00 uur
Zaterdag         09.00-12.00 uur

Routebeschrijving

Tijdens de openingstijden kunt u aan de balie terecht voor voeding, medicijnen en informatie.

Consulten alleen op afspraak, ook 's avonds.